Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28067
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШульга, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorЧорна, Анастасія Іванівна-
dc.date.accessioned2018-07-23T08:00:01Z-
dc.date.available2018-07-23T08:00:01Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationШульга, О. С. Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуванням / О. С. Шульга, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI ст. : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. – Ч.1. – С. 134.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28067-
dc.description.abstractМетою роботи є встановлення конкурентоспроможності кондитерських виробів в їстівному покритті за рахунок розрахунку інтегрального показника. The aim of the work is to establish the competitiveness of confectionery products in edible coating by calculating the integral indicator.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectїстівне покриттяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectedible coatinguk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectпряникиuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectgingerbreadsuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуваннямuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
84NUFT.pdf864.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.