Теплофізичні дослідження їстівного покриття/плівки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлено теплоту випаровування води та теплоємності зразків біодеградабельного їстівного покриття / плівки. Досліджувалися два зразки, які є найбільш оптимальними до використання. Різниця між зразками полягає у додаванні ПВС до складу одного зі зразків. Вміст вологи у висушеній плівці / покритті становить 6%. Встановлено характер видалення вологи зі зразків та вплив складових на даний процес.

Опис

Ключові слова

їстівне покриття, їстівна плівка, теплофізичні характеристики, edible coating, thermophysical studies, edible film, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шульга, О. С. Теплофізичні дослідження їстівного покриття / плівки / О. С. Шульга, А. І. Чорна, С. О. Іванов // Розвиток технічних наук: проблеми та рішення : міжнародна науково-практична конференція, 27–28 квітня 2018 р., м. Брно (Чеська Республіка). - 2018. – C. 101-104.