Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28188
Название: Гелланова камедь в оздоблювальному напівфабрикаті з піноподібною структурою
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Сивній, Іванна Іванівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Ключевые слова: камедь геллану
гелеутворювач
кондитерські вироби
оздоблювальний напівфабрикат
піноподібна структура
gellan gum
the gelling agent
confectionery
finishing the semi-finishedproduct
spumy structure
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології цукру і підготовки води
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Оболкіна, В. І. Гелланова камедь в оздоблювальному напівфабрикаті з піноподібної структурою / В. І. Оболкіна, І. І. Сівній, І. О. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2015. – № 5. – С. 29–32.
Краткий осмотр (реферат): Проведені дослідження по визначенню фізико-хімічних та технологічних властивостей камеді геллану з метою її використання при створенні кондитерських виробів в якості гелеутворювача. Доведено ефективність використання гелланової камеді в технології оздоблювального напівфабрикату з метою покращення споживчих властивостей та зниження витрат гелеутворювача. Studies devoted to determine of physical-chemical and technological properties of gellan gum the purpose of its use in creating confectioneryproducts as the gelling agent. Proved efficiency gellan gum in the technology of semi finishing productto improve consumer properties and cost the gelling agent.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28188
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
gellan gum.pdf458.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.