Гелланова камедь в оздоблювальному напівфабрикаті з піноподібною структурою

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження по визначенню фізико-хімічних та технологічних властивостей камеді геллану з метою її використання при створенні кондитерських виробів в якості гелеутворювача. Доведено ефективність використання гелланової камеді в технології оздоблювального напівфабрикату з метою покращення споживчих властивостей та зниження витрат гелеутворювача. Studies devoted to determine of physical-chemical and technological properties of gellan gum the purpose of its use in creating confectioneryproducts as the gelling agent. Proved efficiency gellan gum in the technology of semi finishing productto improve consumer properties and cost the gelling agent.

Опис

Ключові слова

камедь геллану, гелеутворювач, кондитерські вироби, оздоблювальний напівфабрикат, піноподібна структура, gellan gum, the gelling agent, confectionery, finishing the semi-finishedproduct, spumy structure, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Оболкіна, В. І. Гелланова камедь в оздоблювальному напівфабрикаті з піноподібної структурою / В. І. Оболкіна, І. І. Сівній, І. О. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2015. – № 5. – С. 29–32.

Зібрання