Практичні аспекти застосування природної сировини для подовження терміну придатності кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано вплив пюре горобини та журавлини на показники зберігання кондитерських виробів. Встановлено сповільнення мікрофлори у білково-збивних кремах. Доцільно застосувати пюре з журавлини та горобини при виробництві кондитерських виробів, зокрема, оздоблювальних напівфабрикатів подовженого терміну придатності з підвищеною харчовою цінністю. The influence of mountain ash and mashed cranberries to store confectionery indicators. Established slowdown microflora in the protein-whipped creams. It is advisable to apply mashed cranberries and mountain ash in the manufacture of confectionery, in particular semi-finished finishing a long shelf life with improved nutritional value.

Опис

Ключові слова

кондитерські вироби, горобина, журавлина, термін придатності, confectionery, rowan, cranberry, shelf life, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Сивній, І. І. Практичні аспекти застосування природної сировини для подовження терміну придатності кондитерських виробів / І. І. Сивній, В. І. Оболкіна, Н. В. Олексієнко // Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф. – Тернопіль : Крок, 2016. – С. 108–110.