DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28402

Название: Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікерогорілчаному виробництві
Другие названия: Development of the method of quantitative assessment of the quality of alcohol in the liqueur-and-silica production
Авторы: Топольник, Віра Григорівна
Topol’nik, Vera
Федорова, Наталя Борисівна
Fedorova, Natalya
Кузьмін, Олег Володимирович
Kuzmin, Oleg
Ключевые слова: якість
комплексна кількісна оцінка
спирт
лікеро-горілчане виробництво
качество
комплексная количественная оценка
спирт
ликеро-водочное производство
quality
complex quantitative assessment
alcohol
alcoholic beverages production
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публикации: 2006
Библиографическое описание: Топольник, В. Г. Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікерогорілчаному виробництві / В. Г. Топольник, Н. Б. Федорова, О. В. Кузьмін // Проблеми розвитку та упровадження систем управління якістю в регіоні : 3 регіон. наук.-практ. і студ. конф., трав. 2006 р., м. Донецьк : тез. доп. – Донецьк : ДонНТУ, 2006. – С. 108-113.
Краткий осмотр (реферат): У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. В статье приведена методика комплексной количественной оценки качества спирта этилового ректификованного для ликеро-водочного производства, согласно принципам квалиметрии. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28402
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Stability of indexes of quality of alcohol ethyl rectified is for a alcoholic beverage production.pdf285,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь