Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28409
Название: Розробка методу комплексно-кількісної оцінки якості безглютенового меню
Авторы: Федоренко, Юлія Олександрівна
Кузьмін, Олег Володимирович
Комарницький, Роман Вікторович
Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
Роман, Тетяна Олександрівна
Ключевые слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
якість
комплексно-кількісна оцінка
рисове борошно
безглютеновий хліб
хлібобулочні вироби
целіакія
quality
complex-quantitative estimation
rice flour
gluten-free menu
bakery products
celiac disease
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Розробка методу комплексно-кількісної оцінки якості безглютенового меню / Ю. О. Федоренко, О. В. Кузьмін, Р. В. Комарницький, О. В. Горзей, Т. А. Роман // Інтернаука. – 2018. – № 15 (55). – С. 33–39.
Краткий осмотр (реферат): Для кількісної характеристики запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії та дозволяє оцінити якість продукції одним числом. Розроблено ієрархічні структури комплексного показника якості досліджуваного у роботі об’єкта – безглютенового меню. For a quantitative description, a complex quality index is proposed based on the principles of qualimetry and allows one to estimate the quality of products. The hierarchical structures of the complex index of quality of the investigated object work – gluten-free menu are developed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28409
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
15359948333349.pdf988.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.