Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28409
Назва: Розробка методу комплексно-кількісної оцінки якості безглютенового меню
Автори: Федоренко, Юлія Олександрівна
Кузьмін, Олег Володимирович
Комарницький, Роман Вікторович
Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
Роман, Тетяна Олександрівна
Ключові слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
якість
комплексно-кількісна оцінка
рисове борошно
безглютеновий хліб
хлібобулочні вироби
целіакія
quality
complex-quantitative estimation
rice flour
gluten-free menu
bakery products
celiac disease
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Розробка методу комплексно-кількісної оцінки якості безглютенового меню / Ю. О. Федоренко, О. В. Кузьмін, Р. В. Комарницький, О. В. Горзей, Т. А. Роман // Інтернаука. – 2018. – № 15 (55). – С. 33–39.
Короткий огляд (реферат): Для кількісної характеристики запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії та дозволяє оцінити якість продукції одним числом. Розроблено ієрархічні структури комплексного показника якості досліджуваного у роботі об’єкта – безглютенового меню. For a quantitative description, a complex quality index is proposed based on the principles of qualimetry and allows one to estimate the quality of products. The hierarchical structures of the complex index of quality of the investigated object work – gluten-free menu are developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28409
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15359948333349.pdf988.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.