Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28409
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФедоренко, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorКузьмін, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorКомарницький, Роман Вікторович-
dc.contributor.authorГорзей (Пасічник), Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorРоман, Тетяна Олександрівна-
dc.date.accessioned2018-10-26T12:15:03Z-
dc.date.available2018-10-26T12:15:03Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationРозробка методу комплексно-кількісної оцінки якості безглютенового меню / Ю. О. Федоренко, О. В. Кузьмін, Р. В. Комарницький, О. В. Горзей, Т. А. Роман // Інтернаука. – 2018. – № 15 (55). – С. 33–39.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28409-
dc.description.abstractДля кількісної характеристики запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії та дозволяє оцінити якість продукції одним числом. Розроблено ієрархічні структури комплексного показника якості досліджуваного у роботі об’єкта – безглютенового меню. For a quantitative description, a complex quality index is proposed based on the principles of qualimetry and allows one to estimate the quality of products. The hierarchical structures of the complex index of quality of the investigated object work – gluten-free menu are developed.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectкомплексно-кількісна оцінкаuk_UA
dc.subjectрисове борошноuk_UA
dc.subjectбезглютеновий хлібuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectцеліакіяuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectcomplex-quantitative estimationuk_UA
dc.subjectrice flouruk_UA
dc.subjectgluten-free menuuk_UA
dc.subjectbakery productsuk_UA
dc.subjectceliac diseaseuk_UA
dc.titleРозробка методу комплексно-кількісної оцінки якості безглютенового менюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15359948333349.pdf988.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.