DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28599

Название: Спосіб комплексної переробки томатів
Другие названия: Method of complex processing of tomatoes
Авторы: Бендерська, Ольга Вячеславівна
Benderska, Olga
Бессараб, Олександр Семенович
Bessarab, Alexander
Ключевые слова: томати
спосіб
переробка
tomato
method
recycling
кафедра технології консервування
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Патент 127328 України МПК А23В 7/005 (2006.01). Спосіб комплексної переробки томатів / Бендерська О. В., Бессараб О. С.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. № u2018 02081 ; заявл. 28.02.2018 ; опубл. 25.07.2018. Бюл. № 14.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб комплексної переробки томатів полягає в послідовних операціях інспекції із видаленням некондиційних, вражених шкідниками та хворобами плодів, сортуванні томатів за ступенем стиглості, митті та механічному видаленні плодоніжок томатів, причому як сировину використовують томати різного ступеня зрілості та морфологічної будови, бланшування томатів проводять при температурі 60-120 °C протягом 0,5-60 хвилин, після цього проходить очищення томатів з подальшим їх подрібненням до розмірів частинок 5-15 мм, насіння томатів видаляють при здвоєному протиранні на ситі з діаметром отворів 1-2 мм, а на другому ситі з діаметром отворів 0,3-0,6 мм остаточно протирають томатну масу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28599
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
18 Benerska UA 127328 U (patent).pdf158,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь