Вплив молока та сироватки на зміну їстівних плівок та покриттів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

З метою підвищення харчової цінності їстівної плівки запропоновано замінити воду на молоко або сироватку. In order to increase the nutritional value of the edible film, it is proposed to replace water with milk or whey.

Опис

Ключові слова

молоко, сироватка, термічні характеристики, їстівна плівка і покриття, milk, serum, thermal characteristics, edible film and coating, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шульга, О. С. Вплив молока та сироватки на зміну їстівних плівок та покриттів / О. С. Шульга, О. П. Перепелиця // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : VІ міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 12 вересня 2017 р. - Київ, 2017. – С. 67-68.