Сучасні тенденції створення пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто основні пакувальні матеріали, що використовують для пакування хлібобулочних виробів. Перспективним напрямом є створення бактерицидних пакувальних матеріалів. The main packaging materials used for packing of bakery products are considered. A promising direction is the creation of bactericidal packaging materials.

Опис

Ключові слова

пакувальні матеріали, packing materials, кафедра експертизи харчових продуктів, baked goods, хлібобулочні вироби

Бібліографічний опис

Чорна, А. І. Сучасні тенденції створення пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів / А. І. Чорна, О. С. Шульга, Л. Ю. Арсеньєва // Актуальні проблеми менеджменту в сучасних глобалізаційних процесах : ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 7 квітня 2015 р. – Ірпінь, 2015. – С. 234-235.