DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28802

Название: Cклад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 115247)
Другие названия: The composition of biscuit cake mix (Patent for utility model № 115247)
Авторы: Комарницький, Роман Вікторович
Губеня, Вячеслав Олександрович
Павлюченко, Олена Станіславівна
Дочинець, Інга Вікторівна
Бондар, Наталія Петрівна
Komarnytskyi, Roman
Hubenia, Vyacheslav
Pavliuchenko, Elena
Dochynets, Inga
Bondar, Natalia
Ключевые слова: бісквітний напівфабрикат
порошок зі шкаралупи курячих яєць
кокосова стружка
biscuit semi-finished product
chicken egg powder
coconut chips
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 115247, МПК A21D 13/06 (2017.01); A23L 33/16 (2016.01). Cклад бісквітного напівфабрикату / Комарницький Р. В., Губеня В. О., Павлюченко О. С., Дочинець І. В., Бондар Н. П.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u2016 10572 ; заяв. 19.10.2016 ; опубл. 10.04.2017, Бюл. № 7.
Краткий осмотр (реферат): Склад бісквітного напівфабрикату включає меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок. Додатково містить кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), порошок зі шкаралупи курячих яєць. The composition of biscuit cake mix includes melange, granulated sugar, wheat flour of the highest varieties, cocoa powder. Additionally, it contains coconut chips, sodium bicarbonate (baking soda), and powder from eggs shell.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28802
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
КМ115247.pdf145,86 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback