Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28876
Название: | A new method of analysis of granulated hops |
Авторы: | Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana Nosenko, Volodymyr Meletyev, Anatoly Hutsalo, Inna |
Ключевые слова: | hops analysis moisture α-acids infrared analyzer хміль аналіз вологість α-кислоти інфрачервоний аналізатор кафедра фізики |
Дата публикации: | 2013 |
Библиографическое описание: | A new method of analysis of granulated hops / S. Litvynchuk, V. Nosenko, A. Meletyev, I. Hutsalo // Book of Abstracts: The second North and East European Congress on Food NEEFood – 2013, 26-29 May 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – Р. 132. |
Краткий осмотр (реферат): | The diffuse reflectance spectra of hops were investigated in order to create a rapid method of assessing the quality of granulated hops with simultaneous determination of key indicators (without the use of chemicals and prolonged dry). Researches have been conducted on the infrared analyzer "Infrapid-61" in the wavelength range 1,33-2,37 microns. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28876 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2013_NEEFood_Abstract-132-132 (2).pdf | 55.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.