Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28890
Название: Функціонально-технологічні властивості сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів на основі молочної сироватки
Другие названия: Functional and technological properties of dry multicomponent concentrates for bakery products based on whey
Авторы: Хлусова, Карина Юріївна
Васильченко, Тетяна Олександрівна
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Білик, Олена Анатоліївна
Bilyk, Olena
Khlusova, Karyna
Vasilchenko, Tatiana
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Ключевые слова: суха молочна сироватка
хлібобулочні вироби
сухий багатокомпонентний молоковмісний концентрат
сухая молочная сыворотка
хлебобулочные изделия
сухой многокомпонентный молокосодержащий концентрат
whey powder
bakery products
dry multicomponent milk-containing concentrate
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології молока і молочних продуктів
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Функціонально-технологічні властивості сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів на основі молочної сироватки / К. Ю. Хлусова, Т. О. Васильченко, О. А. Білик, О. В. Кочубей-Литвиненко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 341.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість використання сухої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у виробництві сухих багатокомпонентних молоковмісних концентратів для хлібобулочних виробів. Розроблено рецептуру сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату для хлібобулочних виробів. Рассмотрена возможность использования молочной сыворотки обогащенной магнием и марганца в производстве сухих многокомпонентных молокосодержащих концентратов для хлебобулочных изделий. Разработана рецептура сухого многокомпонентного молокосодержащих концентрата для хлебобулочных изделий. The possibility of using whey enriched with magnesium and manganese in the production of dry multicomponent milk-containing concentrates for bakery products is considered. The formulation of a dry multicomponent milk-containing concentrate for bakery products has been developed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28890
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MKboafvsbkdhvnoms.pdf271.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.