Функціонально-технологічні властивості сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів на основі молочної сироватки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість використання сухої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у виробництві сухих багатокомпонентних молоковмісних концентратів для хлібобулочних виробів. Розроблено рецептуру сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату для хлібобулочних виробів. The possibility of using whey enriched with magnesium and manganese in the production of dry multicomponent milk-containing concentrates for bakery products is considered. The formulation of a dry multicomponent milk-containing concentrate for bakery products has been developed.

Опис

Ключові слова

суха молочна сироватка, хлібобулочні вироби, сухий багатокомпонентний молоковмісний концентрат, whey powder, bakery products, dry multicomponent milk-containing concentrate, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Функціонально-технологічні властивості сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів на основі молочної сироватки / К. Ю. Хлусова, Т. О. Васильченко, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 341.