Концентрат сироватковий білковий сухий у технології хлібобулочних виробів
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто можливість використання концентрату сироваткового білкового сухого з метою запобігання процесу черствіння хлібобулочних виробів. Встановлено, що застосування концентрату сироваткового білкового сухого подовжує тривалість свіжості хлібобулочних виробів та підвищують харчову цінність.
The possibility of using whey protein dry concentrate to prevent the process of staling bakery products. It has been established that the use of whey protein dry concentrate extends the duration of the freshness of bakery products and increases the nutritional value.
Опис
Ключові слова
концентрат сироватковий білковий сухий, whey protein powder concentrate, хлібобулочні вироби, bakery products, комплексний показник якості, comprehensive indicator of quality, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Концентрат сироватковий білковий сухий у технології хлібобулочних виробів / В. О. Білохатнюк, А. І. Скалозуб, О. А. Білик, О. В. Кочубей-Литвиненко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К.: НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 120.