Перспективи використання суміші пророщених зерен у геродієтичному харчуванні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто, що суміш пророщених зерен є оптимально збалансованою, так як білок, що входить до складу пророщеного зерна вівса, пшениці, ячменю і кукурудзи, містить всі незамінні амінокислоти, які в процентному відношенні складають до 30% загального вмісту білка. Встановлено, що розроблення продуктів геродієтичного харчування із функціональними властивостями є дуже важливою в сучасних умовах. It is considered that the mixture of germinated grains is optimally balanced, since the protein included in the germinated oats of wheat, barley and corn contains all the essential amino acids, which in percentage terms make up to 30% of the total protein content. It has been established that the development of products of hereditary nutrition with functional properties is very important in modern conditions.

Опис

Ключові слова

суміш пророщених зерен, геродієтичне харчування, люди похилого віку, a mixture of germinated grains, herodietic nutrition, elderly, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Бурченко, Л. М. Перспективи використання суміші пророщених зерен у геродієтичному харчуванні / Л. М. Бурченко, Л.Н. Передерій, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 141.