Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28899
Назва: Збагачення хлібобулочних виробів для людей похилого віку біогенними металами
Автори: Станєв, Сергій Костянтинович
Бурченко, Людмила Миколаївна
Олішевський, Валентин Вікторович
Білик, Олена Анатоліївна
Ключові слова: мінеральний склад
минеральный состав
mineral composition
хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
bakery products
комплексний показник якості
комплексный показатель качества
comprehensive indicator of quality
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Збагачення хлібобулочних виробів для людей похилого віку біогенними металами / С. М. Станєв, Л. М. Бурченко, В. В. Олішевський, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К.: НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 127.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто можливість використання водних розчинів Mg та Mn, які виготовлені за допомогою підводного електроіскрового синтезу біометалів у технології хліба пшеничного. Встановлено, що водні розчини металів магнію і мангану, позитивно впливають на органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28899
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MKboazhvdlpvbm.pdf274.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.