Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28899
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтанєв, Сергій Костянтинович-
dc.contributor.authorБурченко, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorОлішевський, Валентин Вікторович-
dc.contributor.authorБілик, Олена Анатоліївна-
dc.date.accessioned2019-03-21T09:38:55Z-
dc.date.available2019-03-21T09:38:55Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЗбагачення хлібобулочних виробів для людей похилого віку біогенними металами / С. М. Станєв, Л. М. Бурченко, В. В. Олішевський, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К.: НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 127.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28899-
dc.description.abstractРозглянуто можливість використання водних розчинів Mg та Mn, які виготовлені за допомогою підводного електроіскрового синтезу біометалів у технології хліба пшеничного. Встановлено, що водні розчини металів магнію і мангану, позитивно впливають на органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectмінеральний складuk_UA
dc.subjectминеральный составuk_UA
dc.subjectmineral compositionuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectхлебобулочные изделияuk_UA
dc.subjectbakery productsuk_UA
dc.subjectкомплексний показник якостіuk_UA
dc.subjectкомплексный показатель качестваuk_UA
dc.subjectcomprehensive indicator of qualityuk_UA
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівuk_UA
dc.subjectкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняuk_UA
dc.titleЗбагачення хлібобулочних виробів для людей похилого віку біогенними металамиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MKboazhvdlpvbm.pdf274.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.