Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28900
Название: Суміш пророщених зерен у технології хлібобулочних виробів
Авторы: Бурченко, Людмила Миколаївна
Білик, Олена Анатоліївна
Ключевые слова: суміш пророщених зерен
mixture of germinated grains
геродієтичне харчування
herodietic nutrition
люди похилого віку
elderly
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Бурченко, Л. М. Cуміш пророщених зерен у технології хлібобулочних виробів / Л. М. Бурченко, О. А. Білик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 6–7 листопада 2018 р. – К.: НУХТ, 2018. – С. 69-71.
Краткий осмотр (реферат): Встановлено, що у пророщеному зерні сконцентровані цінні поживні речовини і активна енергія, які відновлюють організм людини на клітинному рівні. Оптимальним дозуванням сумішшю пророщених зерен є 10 % до маси борошна у разі використання 15 % рекомендується вносити хлібопекарські поліпшувачі. It has been established that valuable nutrients and active energy are concentrated in germinated grains, which restore the human body at the cellular level. The optimal dosage of the mixture of germinated grains is 10% by weight of flour when using 15%, it is recommended to make baking improvers.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28900
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tboaspzthv.pdf285.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.