Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28900
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБурченко, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorБілик, Олена Анатоліївна-
dc.date.accessioned2019-03-21T09:40:29Z-
dc.date.available2019-03-21T09:40:29Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБурченко, Л. М. Cуміш пророщених зерен у технології хлібобулочних виробів / Л. М. Бурченко, О. А. Білик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 6–7 листопада 2018 р. – К.: НУХТ, 2018. – С. 69-71.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28900-
dc.description.abstractВстановлено, що у пророщеному зерні сконцентровані цінні поживні речовини і активна енергія, які відновлюють організм людини на клітинному рівні. Оптимальним дозуванням сумішшю пророщених зерен є 10 % до маси борошна у разі використання 15 % рекомендується вносити хлібопекарські поліпшувачі. It has been established that valuable nutrients and active energy are concentrated in germinated grains, which restore the human body at the cellular level. The optimal dosage of the mixture of germinated grains is 10% by weight of flour when using 15%, it is recommended to make baking improvers.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectсуміш пророщених зеренuk_UA
dc.subjectmixture of germinated grainsuk_UA
dc.subjectгеродієтичне харчуванняuk_UA
dc.subjectherodietic nutritionuk_UA
dc.subjectлюди похилого вікуuk_UA
dc.subjectelderlyuk_UA
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівuk_UA
dc.titleСуміш пророщених зерен у технології хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tboaspzthv.pdf285.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.