Збагачення хлібобулочних виробів геродієтичного призначення сумішшю пророщених зерен

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто, що суміш пророщених зерен є оптимально збалансованою, так як білок, що входить до складу пророщеного зерна вівса, пшениці, ячменю і кукурудзи, містить всі незамінні амінокислоти, які в процентному відношенні складають до 30% загального вмісту білка. Встановлено, що найкращі показники якості хлібобулочних виробів досягаються у разі дозування суміші пророщених зерен 15 % до маси борошна.

Опис

Ключові слова

суміш пророщених зерен, смесь пророщенных зерен, a mixture of germinated grains, геродієтичне харчування, геродиетическое питания, herodietic nutrition, люди похилого віку, старики, elderly, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Збагачення хлібобулочних виробів геродієтичного призначення сумішшю пророщених зерен / Л. М. Бурченко, О. А. Білик, І. Г. Передерій, Т. О. Федорова // Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 7–8 червня 2018 р. – Мелітополь-Кирилівка : ТДАТУ, 2018. – С. 33.