Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28904
Назва: Концентрат сироватковий білковий сухий у технології комплексних хлібопекарських поліпшувачів
Автори: Білик, Олена Анатоліївна
Васильченко, Тетяна Олександрівна
Ключові слова: концентрат сироватковий білковий сухий
whey protein powder concentrate
булочні вироби
bakery products
комплексний хлібопекарський поліпшувач
complex baking improver
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Білик, О. А. Концентрат сироватковий білковий сухий у технології комплексних хлібопекарських поліпшувачів / О. А. Білик, Т. О. Васильченко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 7–8 листопада 2017 р. – К.: НУХТ, 2017. – С. 45.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень зі створення комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість білкова». Проведеними дослідженнями доведено позитивний вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість білкова» в кількості 2 % до маси борошна на поліпшення якості та подовження зберігання свіжості пшеничного хліба. The results of theoretical and experimental studies on the creation of a complex baking improver "Freshness protein." Studies have shown the positive effect of the complex baking improver "Freshness protein" in the amount of 2% by weight of flour to improve the quality and prolong the preservation of freshness of wheat bread.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28904
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tboaksbstkhp.pdf278.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.