Характеристика плодоовочевої сировини України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Stal'

Анотація

Аналіз різних способів консервування плодоовочевої сировини з точки зору максимального збереження вмісту вітамінів свідчить, що найефективнішим є консервування заморожуванням.
Analysis of different methods canning fruit and vegetable raw materials from the point of view of maximum preservation of vitamins indicates that the most effective is the canning freezing.

Опис

Ключові слова

рослинна сировина, нутрієнти, заморожування, зберігання, кріоушкодження, vegetable raw materials, nutrients, freezing, storage, cryo damage, кафедра гуманітарних дисциплін, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Roslynna syrovyna, a takozh produkty yiyi pereroblennya, vidihrayut' vazhlyvu rol' u kharchuvanni lyudyny.

Зібрання