Розробка рецептури молочно-білкового полікомпонентного продукту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Результати проведених досліджень свідчать про доцільність композиційного поєднання сиру кисломолочного нежирного, одержаного кислотно-сичужним зсіданням, купажу олій та овочевого наповнювача із зеленню, що гарантує високу якість та підвищену харчову цінність розробленого молочно-білкового полікомпонентного продукту. The results of the conducted studies testify to the expediency of a compositional combination of sour milk cheese, blended oil and vegetable filler with herbs, which guarantees high quality and high nutritional value of the developed sour milk cheese polycomponent composition

Опис

Ключові слова

харчова емульсія, казеїнат натрію, молоковмісний продукт, food emulsion, sodium caseinate, milk-based product, sour milk cheese, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Крайнова, Д. В. Розробка рецептури молочно-білкового полікомпонентного продукту / Д. В. Крайнова, І. М. Устименко, Г. Є. Поліщук // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 17–18 квітня 2019 р. – Київ : РВВ НУБіП України, 2019. – С. 91–92.