DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29077

Название: Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тісті
Другие названия: Influence of improvers on biochemical processes in the dough
Авторы: Бортнічук, Олег Вікторович
Доценко, Віктор Федорович
Bortnichuk, Oleg
Dotsenko, Viktor
Ключевые слова: Хлібобулочні вироби
Молочна сироватка
Пшеничні висівки
Поверхнево-активні речовини
Bakery products
milk whey
Wheat Bran
surfactants
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Бортнічук О.В Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тісті / О. Бортнічук, В. Доценко // Матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2018 р. – Ч.3. – 407 с.
Краткий осмотр (реферат): Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача на клейковину тіста. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the gluten.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29077
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
16.pdf270,9 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback