Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29152
Title: Особливості бланшування рослинної сировини перед заморожуванням
Authors: Цвік, Вікторія Сергіївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Василів, Володимир Павлович
Keywords: овочі
фрукти
бланшування
заморожування
vegetables
fruits
blanching
freezing
кафедра технології консервування
Issue Date: 2019
Citation: Цвік, В. С. Особливості бланшування рослинної сировини перед заморожуванням / В. С. Цвік, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: Зб. праць за підсум. VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. вчен., асп. і студ. (17 – 18 квітня 2019 р.). – К.: РВВ НУБіП, 2019.– С.237.
Abstract: В матеріалах розглянуто особливості бланшування рослинної сировини перед заморожуванням. Встановлено, що одним з найважливіших етапів переробки овочів перед заморожуванням є бланшування. Даний процес дуже енергоємний і тому перспективним є використання нетермічних способів бланшування. The materials considered the features of blanching of plant raw materials before freezing. It is established that one of the most important stages of the processing of vegetables before freezing is blanching. This process is very energy intensive and therefore promising is the use of nonthermal blending methods.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29152
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19 04 Tsvik VIII MPK NUBiP.pdf594.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.