Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29248
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШумчук, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorСтеценко, Наталія Олександрівна-
dc.date.accessioned2019-05-16T09:35:15Z-
dc.date.available2019-05-16T09:35:15Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationШумчук, А. Флакси з насіння льону – нові продукти на ринку оздоровчих харчових продуктів України / А. Шумчук, Н. Стеценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 56.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29248-
dc.description.abstractФлакси – це вироби зниженої вологості, що виготовляються з насіння льону або суміші насіння льону з різними видами сировини. Вони мають форму печива невеликої товщини, хрустку текстуру, їх смакові характеристики визначаються видом та кількістю внесених добавок. Розроблення технологій комплексного перероблення та повного використання компонентів насіння льону - це актуальний сучасний напрям створення харчових продуктів нового покоління із заданим хімічним складом та властивостями. Flaxes are products of low humidity, which are made from flax seeds or a mixture of flax seeds with various types of raw materials. They are in the form of cookies of a small thickness, crispy texture, their taste characteristics are determined by the type and number of additives added. The development of technologies for complex processing and full use of flax seed components is the current modern direction of creating new generation food products with a given chemical composition and properties.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectнасіння льонуuk_UA
dc.subjectфлаксuk_UA
dc.subjectоздоровчий харчовий продуктuk_UA
dc.subjectслизиuk_UA
dc.subjectflax seeduk_UA
dc.subjectflaxuk_UA
dc.subjecthealth foodsuk_UA
dc.subjectmucusuk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктівuk_UA
dc.titleФлакси з насіння льону – нові продукти на ринку оздоровчих харчових продуктів Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shumchuk85.pdf2.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.