Вибір пряного перцю для виробництва ароматизованих чаїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Робота присвячена дослідженням та порівнянню хімічного складу різних видів перцю. Надані рекомендації щодо використання пряної сировини в технології ароматизованих чаїв. The article is devoted to the study and comparison of the chemical composition of different types of pepper. Recommendations on the use of spicy raw materials in the technology of flavored teas are given.

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, перець, чай, ароматизація, хімічний склад, pepper, tea, aromatization, chemical composition

Бібліографічний опис

Руденко, О. Вибір пряного перцю для виробництва ароматизованих чаїв / О. Руденко, К. Рубанка, В. Терлецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. — К. : НУХТ, 2019. — С. 315.