Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29915
Title: | Influence of eccentricity of internal rotor’s cylinder for mixing water-flour mixture on its kinematic and dynamic parameters |
Other Titles: | Вплив ексцентриситету внутрішнього циліндра ротора для змішування водно-борошняних сумішей на його кінематичні та динамічні параметри |
Authors: | Dolomakin, Yuriy Babanov, Igor Shevchenko, Andrii Babkina, Irina |
Keywords: | змішування ротор аналітична модель пульсація тиску mixing rotor analytical model pressure pulsation кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Influence of eccentricity of internal rotor’s cylinder for mixing water-flour mixture on its kinematic and dynamic parameters / Y. Dolomakin, I. Babanov, A. Shevchenko, I. Babkina // Scientific letters of academic society of Michal Baludansky. – 2017. – Vol. 5, No. 4. – P. 26-29. |
Abstract: | Досліджено процес змішування компонентів водно-борошняних сумішей як основ напівфабрикатів харчових та фармацевтичних виробництв за допомогою інтенсивного роторно-пульсаційного змішувача періодичної дії. The process of mixing components of water-flour mixesas the bases of semi-food and pharmaceutical productions with the help of an intensive rotary-pulsating mixer of periodic action |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29915 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.