Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29915
Title: Influence of eccentricity of internal rotor’s cylinder for mixing water-flour mixture on its kinematic and dynamic parameters
Other Titles: Вплив ексцентриситету внутрішнього циліндра ротора для змішування водно-борошняних сумішей на його кінематичні та динамічні параметри
Authors: Dolomakin, Yuriy
Babanov, Igor
Shevchenko, Andrii
Babkina, Irina
Keywords: змішування
ротор
аналітична модель
пульсація тиску
mixing
rotor
analytical model
pressure pulsation
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2017
Citation: Influence of eccentricity of internal rotor’s cylinder for mixing water-flour mixture on its kinematic and dynamic parameters / Y. Dolomakin, I. Babanov, A. Shevchenko, I. Babkina // Scientific letters of academic society of Michal Baludansky. – 2017. – Vol. 5, No. 4. – P. 26-29.
Abstract: Досліджено процес змішування компонентів водно-борошняних сумішей як основ напівфабрикатів харчових та фармацевтичних виробництв за допомогою інтенсивного роторно-пульсаційного змішувача періодичної дії. The process of mixing components of water-flour mixesas the bases of semi-food and pharmaceutical productions with the help of an intensive rotary-pulsating mixer of periodic action
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29915
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf2.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.