DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30009

Название: Вдосконалення технології десертів
Другие названия: Improved dessert technology
Авторы: Кравчук, Надія Миколаївна
Польовик, Володимир Вікторович
Клец, Дарина Олександрівна
Kravchuk, Nadiya
Polevik, Vladimir
Klets, Daryna
Ключевые слова: десерт
cтрава
глюкозно-фруктозні сиропи
блюдо
глюкозно-фруктозные сиропы
dessert
dish
glucose-fructose syrup
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Кравчук, Н. М. Вдосконалення технології десертів / Н. М.Кравчук, В. В. Польовик, Д. О. Клец // Молодий вчений. – 2018. - №11(63). - C. 1030-1033
Краткий осмотр (реферат): Розроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви- «самбук яблучно-кизиловий» оздоровчого призначення. Досліджено піноутворюючі здатності глюкозно-фруктозного сиропу і впливу на структуру десерту. Разработано усовершенствованную технологию сладкого сбивного блюда – «самбук яблочно-кизиловый» оздоровительного назначения. Исследовано пенообразующие способности глюкозно-фруктозного сиропа (гфс) и влияние на структуру десерта. Mproved technology of sweet slaughter dish - "Sambuc Apple Coconut" for health-improving purposes. Foaming ability of glucose-fructose syrup (gfs) and influence on the structure of dessert were studied.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30009
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Кlets.pdf392,11 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback