Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30067
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНикитюк, Тарас Володимирович-
dc.contributor.authorОлішевський, Валентин Вікторович-
dc.contributor.authorБабко, Євген Миколайович-
dc.contributor.authorБабко, Діана Євгеніївна-
dc.date.accessioned2019-09-04T12:28:32Z-
dc.date.available2019-09-04T12:28:32Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationНикитюк, Т. В. Вплив нанорозмірного гідроксиду алюмінію на структурно-механічні властивості бурякової тканини / Т. В. Никитюк, В. В. Олішевський, Є. М. Бабко, Д. Є. Бабко // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції цукровиків України, 26-27 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 135-136.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30067-
dc.description.abstractМаксимально ефективне екстрагування сахарози із бурякової стружки може бути досягнуто при такому режимі всього процесу, коли бурякова тканина має оптимальні показники пружності та міцності. The most effective extraction of sucrose from beet chips can be achieved in this mode of all the process when the beet fabric has optimal elasticity and strength.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectекстракціяuk_UA
dc.subjectextractionuk_UA
dc.subjectгідроксидuk_UA
dc.subjecthydroxideuk_UA
dc.subjectалюмінійuk_UA
dc.subjectaluminumuk_UA
dc.subjectкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняuk_UA
dc.titleВплив нанорозмірного гідроксиду алюмінію на структурно-механічні властивості бурякової тканиниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sugar_2019.pdf350.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.