Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30326
Название: Склад сиропу для просочування кондитерських виробів (Патент на корисну модель № 134979)
Авторы: Кузьмін, Олег Володимирович
Златєва, Катерина Віталіївна
Роман, Тетяна Олександрівна
Ключевые слова: сироп
настій
кондитерський виріб
syrup
extract
pastry
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 134979, МПК A23L 29/30 (2016.01), A21D 13/80 (2017.01) Склад сиропу для просочування кондитерських виробів / Кузьмін О. В., Златєва К. В., Роман Т. О. ; власник Національний університет харчових технологій НУХТ. – №u 201900240 ; заявл. 09.01.2019 ; опубл. 10.06.2019, Бюл. № 11 2019 р.
Краткий осмотр (реферат): В основу корисної моделі було покладено задачу створення сиропу для просочування кондитерських виробів при додаванні рослинного водно-спиртового настою, що дозволить підвищити окисно-відновні властивості продукту та сприятиме підвищенню імунітету організму людини, збільшенню його протистояння до впливу шкідливих факторів зовнішнього середовища, покращуватиме обмін речовин, позитивно впливатиме на серцево-судинну систему, крім цьому забезпечуватиме готові вироби покращеними споживчими властивостями та дозволить зменшити собівартість готового продукту завдяки заміні частини коньяку на рослинний водно-спиртовий настій. The basis of the utility model was the task of creating a syrup for the impregnation of confectionery products with the addition of vegetable water-alcohol infusion, which will increase the redox properties of the product and will increase the immunity of the human body, increase its resistance to the influence of harmful factors on the external environment and the environment. will have a positive effect on the cardiovascular system, in addition to provide finished products with improved consumer properties and will reduce the cost the essence of the finished product by replacing part of cognac with vegetable water-alcohol infusion.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30326
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
17.pdf196.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.