Оцінка перспективності використання кумквата у технології соусів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі проведено оцінку перспективності використання кумквата у технології соусів The paper assesses the prospects for the use of kumquat technology sauces

Опис

Ключові слова

соус,, вино, кумкват, окисно-відновний потенціал, sauce, wine, kumquat, redox potential, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Оцінка перспективності використання кумквата у технології соусів / О. В. Кузьмін, А. В. Богомол, А. О. Кузьмін // Інтернаука. – 2019. – Т. 3, № 1 (63). – С. 31–37.

Зібрання