Дослідження якості добового раціону харчування у ресторанному бізнесі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.

Опис

Ключові слова

кваліметрія, якість, харчування, qualimetry, diet, quality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дослідження якості добового раціону харчування у ресторанному бізнесі / О. В. Кузьмін, І. Л. Корецька, Р. Б. Піддубний, Б. І. Костюк, Е. О. Тищенко // Інтернаука. – 2019. – Т. 3, № 1 (63). – С. 20–30.

Зібрання