Визначення якості раціонів харчування в ресторанному бізнесі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі проведено оцінку якості раціонів харчування у ресторанному бізнесі з позиції норм фізіологічної потреби людини. The work assessed the quality of food rations in the restaurant business from the standpoint of the norms of the physiological human need.

Опис

Ключові слова

кваліметрія, якість, харчування, qualimetry, diet, quality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Визначення якості раціонів харчування в ресторанному бізнесі / О. В. Кузьмін, А. В. Мурзін, А. І. Руських, П. В. Ремезюк, В. І. Салига // Інтернаука. – 2019. – Т. 1, № 20 (60). – С. 55–65.

Зібрання