Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30418
Title: Виготовлення варених ковбасок з використанням гемового заліза
Authors: Капітула, Єлізавета Анатоліївна
Кохан, Богдан Анатолійович
Дьяченко, Євгенія Олегівна
Пасічний, Василь Миколайович
Keywords: варені ковбаси
гемове залізо
біологічна цінність
кров
boiled sausages
heme iron
biological value
blood
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2019
Citation: Виготовлення варених ковбасок з використанням гемового заліза / Є. А. Капітула, Б. А. Кохан, Є. О. Дяченко, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 363.
Abstract: Існує необхідність створювати нові види м’ясної продукції з високими споживчими показниками, зі збалансованим складом білків та жирів. Було розроблено рецептури сосисок на основі курячого м’яса з використанням сухої молочної сироватки, харчової крові, колагеновмісного препарату Скан Про, білковий стабілізатор з курячої шкури і колагеновмісного препарату. За основу для виробництва ковбасних виробів збагачених гемовим залізом була використана технологія сосисок варених
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30418
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf390.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.