Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30420
Назва: Актуальність використання сушених яблучних снеків у дитячому харчуванні
Автори: Атанова, Юлія Олегівна
Логінова, Анна Сергіївна
Маринін, Андрій Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Ключові слова: яблучні снеки
харчування
здорова їжа
вітаміни
apple snacks
nutrition
healthy food
vitamins
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Актуальність використання сушених яблучних снеків у дитячому харчуванні / Ю. О. Атанова, А. С. Логінова, А. І. Маринін, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: матеріали 85 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 366.
Короткий огляд (реферат): Наведені дані у результаті проведеного аналізу хімічного складу та узагальнення щодо корисного впливу сушених яблук свідчать про доцільність застосування таких снеків у харчуванні дітей різних вікових груп. На основі отриманих даних можна зробити висновок, що яблучні снеки частково задовольняють добову потребу у вітамінах і мінеральних речовинах у дитячому харчуванні. І можуть бути додатковим джерелом мікроелементів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30420
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf390.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.