Сучасні вимоги до забезпечення безпечності кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано безпечність борошняних кондитерських виробів. Доведено доцільність застосування системи забезпечення безпекою (НАССР). Розробка і впровадження систем забезпечення безпечності, заснованих на принципах НАССР, на сьогоднішній день є законодавчою вимогою, тобто обов'язковою умовою для всіх операторів ринку, які вводять продукцію в обіг. The safety of flour confectionery is analyzed. The feasibility of using a security system (HACCP) has been proved. The development and implementation of security systems based on the HACCP principles is today a legal requirement, ie a prerequisite for all market operators who bring products into circulation.

Опис

Ключові слова

безпечність, борошняні кондитерські вироби, НАССР, мікроорганізми, канцерогенні речовини, консерванти, safety, flour confectionery, microorganisms, carcinogenic substances, preservatives

Бібліографічний опис

Олексієнко, Н. В. Сучасні вимоги до забезпечення безпечності кондитерських виробів / Н. В. Олексієнко // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництв, Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій, 11–13 вересня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 105–107.