Стратегія Всесвітньої організації охорони здоров’я у галузі харчування та її реалізація у державній політиці України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Science initiative “Universum”

Анотація

Проведено аналіз сучасних напрямів стратегічної політики Всесвітньої організації охорони здоров’я у галузі харчування. Показано, що уряди відіграють головну роль у формуванні здорового продовольчого середовища. Визначені заходи, за допомогою яких держава може стимулювати споживчий попит на харчові продукти оздоровчого призначення.

Опис

Ключові слова

здоров’я, ВООЗ, харчування, державна політика, оздоровчий харчовий продукт, health, WHO, nutrition, government policy, health food, ВОЗ, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Стеценко, Н. О. Стратегія Всесвітньої організації охорони здоров’я у галузі харчування та її реалізація у державній політиці України / Н. О. Стеценко // Proceedings of VI International scientific conference “Scientific achievements during the rapid technological development”. - December 20, Berlin, tredition GmbH. - 2019. - Р. 195-199.