Збагачення плавлених сирів компонентами рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Кінцевим результатом є отримання плавлених сирів оздоровчого призначення. The final result is the receipt of processed cheeses for health purposes

Опис

Ключові слова

плавлені сири, рослинна сировина, шрот насіння гарбуза, порошок кропиви, processed cheese, vegetable raw materials, swirling of pumpkin seeds, nettle powder, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Побрусило, М. Збагачення плавлених сирів компонентами рослинної сировини / М. Побрусило, А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 33.