Перспективи використання мікрохвильового термооброблення при виготовленні безглютенових гречаних вафельних листів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано використовувати мікрохвильове випромінювання для інтенсифікації термооброблення вафельних листів з гречаного борошна. Using of microwave radiation is proposed to intensify the heat treatment of wafer sheets made from buckwheat flour.

Опис

Ключові слова

гречане борошно, вафельні листи, мікрохвильове випромінювання, інтенсифікація термооброблення, гречневая мука, вафельные листы, микроволновое излучение, интенсификация термообработки, buckwheat flour, wafer sheets, microwave radiation, heat treatment intensification, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра фізики

Бібліографічний опис

Дорохович, В. В. Перспективи використання мікрохвильового термооброблення при виготовленні безглютенових гречаних вафельних листів / В. В. Дорохович, С. І. Літвинчук, В. Є. Носенко // Здобутки та перспективи кондитерської галузі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції13 вересня 2018 р., м. Київ. - Київ, 2018. – С. 121-123