Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31089
Назва: Nitrat, Nitrit, Nitrosamine
Автори: Benderska (Dushchak), Olga
Okopna, Yana
Ключові слова: моніторинг
нітрати
плодоовочева продукція
monitoring
nitrates
vegetable products
кафедра технології консервування
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Benderska, O. Nitrat, Nitrit, Nitrosamine / O. Benderska, Y. Okopna, // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. - Київ : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 262.
Короткий огляд (реферат): Die Qualitätssicherung der Lebensmittel wird durch die europäische Gesetzgebung gewährleistet. Durch die Festlegung von Höchstgrenzen sollen mögliche gesundheitliche Risiken durch die in Lebensmitteln ge-fundenen Umweltstoffe, Rückstände von Pflanzen-schutzmitteln und andere unerwünschte Substanzen frühzeitig erkannt und durch gezielte Maßnahmen verhindert werden. Das Lebensmittelrecht dient darüber hinaus auch dem Schutz der Bevölkerung vor Täuschung und Irreführung Забезпечення якості продуктів харчування гарантоване європейськими Законодавством. Встановлюючи максимальні межі цілеспрямованими заходами можна запобігти ризикам для здоров'я від речовин навколишнього середовища, що містяться в продуктах харчування, залишках засобів захисту рослин та інших небажаних речовин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31089
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16 1 Benderska 82 MNK NUFT.pdf233.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.