Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень дисперсного складу порошку яблучних вичавок, висушених інфрачервоним випромінюванням.
The broughted results of the studies of the dehydration apple infrared radiation.

Опис

Ключові слова

дисперсні характеристики, dispersive specifications, інфрачервоне сушіння, яблучні вичавки, infrared drying, apple pomace, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дубковецький, І. В. Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. Є. Веселовська // Наукові праці ОНАХТ. - 2012. - Вип. 41. - С. 79-82.

Зібрання