Дослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду.
The question of upgrading of the dried products is considered due to reasonably neat biologically valuable fruit raw material - garden-stuffs of hawthorn and also results over of change of them are brought chemical composition in the process of drying a pin method depending on duration and temperature of coolant-moderator and the optimal modes of drying of garden-stuffs of sorts are set, or types of hawthorn.

Опис

Ключові слова

конвективне, convective, мікрохвильове і кондуктивне сушіння глоду, каротин, аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки, micro-wave and conductive drying hawthorn, carotene, ascorbic acid and polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дубковецький, І. В. Дослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук// Наукові праці ОНАХТ. - 2012. - Вип. 41, Т. 1. - С. 92-94.

Зібрання