Встановлення терміну придатності споживання сушених плодів глоду у картонно-паперовій тарі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння при різних параметрах.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process at different parameters.

Опис

Ключові слова

сушіння глоду, каротин, аскорбінова кислота, drying hawthorn, carotene, ascorbic acid, поліфенольні сполуки, полифенольные соединения, polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Євчук, Я. В. Встановлення терміну придатності споживання сушених плодів глоду у картонно-паперовій тарі / Я. В. Євчук, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Вісник ДонНУЕТ. – 2012. - Вип. 1(53). - С. 126-131.

Зібрання