Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду.

Опис

Ключові слова

плоди сортів або видів глоду, плоды сортов или видов боярышника, garden-stuffs of sorts, контактне сушіння, температура гріючої поверхні, тривалість сушіння, цукри, аскорбінова кислота, поліфенольні сполуки, контактная сушка, температура греющей поверхности, продолжительность сушки, сахар, аскорбиновая кислота, полифенольные соединения, types of hawthorn, pin drying, temperature of warming surface, duration of drying, sugars, ascorbic acid, polyphenolics connections, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Малежик, І. Ф. Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння / І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук, І. В. Дубковецький // Вісник ТНТУ. – 2012. – Вип. 1 (65). – С. 230–237.

Зібрання