Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3116
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorТимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorСабадаш, Петро Миколайович-
dc.contributor.authorЖук, Ігор Зіновієвич-
dc.contributor.authorУсатюк, Світлана Іванівна-
dc.date.accessioned2012-10-02T12:16:48Z-
dc.date.available2012-10-02T12:16:48Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationЗастосування крові як кольороформуючої добавки / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна, П. М. Сабадаш, І. З. Жук, С. І. Усатюк // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2004. – Т. 6. – №3., Ч. 6. – С. 119-123.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3116-
dc.description.abstractБуло досліджено можливість використання крові, натуральних та синтетичних барвників у консервному виробництві. На основі проведених досліджень було розроблено рецептури білково-жирових сумішей з кров'ю. The use of blood, natural and synthetic colorants in the canning industry has been investigated. The recipes of protein and fat mixtures with blood were developed on the base of research results.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectбарвникиuk_UK
dc.subjectкрасителиuk_UK
dc.subjectcolorantuk_UK
dc.subjectхарчова кров-
dc.subjectбілково-жирова емульсія-
dc.subjectм'ясопродукти-
dc.subjectконсерви-
dc.subjectколір-
dc.subjectfood blood-
dc.subjectprotein and fat emulsion-
dc.subjectmeat products-
dc.subjectcanned-
dc.subjectcolor-
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.subjectкафедра технології м’яса і м’ясних продуктів-
dc.titleЗастосування крові як кольороформуючої добавкиuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
blood.pdf161.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.