Зберігання харчових продуктів із застосуванням адсорбентів кисню

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

соки, плоди, овочі, juices, fruits, vegetables, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Зберігання харчових продуктів із застосуванням адсорбентів кисню / О. Бендерська, В. Михайлович, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 9–10 квітня 2020 р. – Київ : РВВ НУБіП України, 2020. – С. 112–113.